Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlöm Önt az Elixír Masszázs, honlapján. E honlap segítségével szeretném bemutatni a nálunk igénybe vehető frissítő-, stresszoldó-, valamint cellulit masszázsokat és szélesebb körben ismertté tenni ezek jótékony hatásait. A városi életmód egyre feszültebb tempót diktál, egyre több a munka, nagyobb a terhelés, így fontos, hogy mindenki felismerje, hogy szükség van ezeknek a negatív hatásoknak az ellensúlyozására. Többek között a masszázs feladata a belső egyensúly, a jó közérzet és megjelenés megteremtése valamint az egészség megőrzése.
Amennyiben mozgásszervi panaszai vannak vagy munkája maximális szellemi vagy fizikai erőnlétet követel, intenzív stresszel jár, illetve ha az ezekkel általában együtt járó rendszertelen életmód meglátszik alakján, akkor ne késlekedjen tovább, jelentkezzen be még ma hozzánk egy masszázsra!

A masszázsok felhasználása igen sokrétű: alkalmazhatjuk frissítő vagy ellazító célzattal, sportolóknál a sporttevékenység előkészítésére és fokozására, valamint mozgásszervi betegségben szenvedők esetén a panaszok enyhítésére, illetve a narancsbőr eltüntetésére. Egyre többen fordulnak a természetes gyógymódok felé, hiszen azt tapasztalják, hogy a gyógyszerekkel ellentétben ezek valóban pozitív változásokat hoznak életükbe. A testre gyakorolt hatások mellett a masszázs a lelket is kényezteti.

Kedvezményes árú bérletek és ajándékkártyák vásárlására is van lehetőség. Masszázskezeléseinket mindíg a Vendég igényei szerint, személyre szabottan végezzük.
Bízunk abban, hogy az általunk kínált szolgáltatások elnyerték tetszését és nemsokára vendégeink között üdvözölhetjük Önt! Kellemes böngészést!

Tisztelettel: Dénes Alexandra
Elixír Masszázsstúdió - Magyar